SB105 Bladlusgalmyg og bladlussnyltehvepse  

Bladlusgalmyg og bladlussnyltehvepse
1 pk. 300 stk. 215,00 kr.    
Mod bladlus.

Pakken består af en blanding af galmyg (ca. 225 stk.) og snyltehvepse (ca. 75 stk), der leveres opblandet i granulat. 

Produktet indeholder pupper af bladlusgalmyg (Aphidoletes aphidimyza). Deraf klækkes voksne galmyg, der flyver ud og finder kolonierne med bladlus og lægger små, røde æg. Larven, der klækker af ægget, er også rødlig og op til 5 mm lang. Den er et rovdyr, der dræber og udsuger mange bladlus. Efter ca en uge som larve, forpupper den sig i jorden, og efter ca. 14. dage begynder en ny cyklus. Bladlusgalmyg er effektive ved kraftig, massiv og lokalt bladlusangreb.
De kræver dog lange, lyse dage og høj luftfugtighed.

Snyltehvepsen leveres som en blanding af kokoner og voksne snyltehvepse. Snyltehvepsen leder efter bladlus og lægger æg i dem. Efter nogle dage dør bladlusen og efter ca. 10 dage svulmer den op og bliver til en gråbrun kokon, der bliver siddende på planten. Efter ca. 2 uger gnaver en ny snyltehveps sig ud af kokonen og er klar til at indlede jagten på nye bladlus. 

1 pakke á ca. 225 stk. bladlusgalmyg og ca. 75 snyltehvepse til ca. 10 m2. Åbnes først ude ved de angrebne planter. Placer æsken i skygge under planterne - evt. på en omvendt urtepotte.

Ved kraftigt angreb kan det anbefales at forbehandle med insektsæbe (SB020).

Prisen er incl. forsendelse. Sendes direkte fra producenten med leveringstid på 1-5 hverdage - afhentes i Pakkeshop eller Pakkebox (med PostNord)

Oplys altid mobil-nr., så du får sms om, hvor og hvornår pakken kan hentes og afhent 
altid samme dag for at sikre levedygtigheden af nyttedyrene.


 
  Info
Kategori  Tilbehør
Latinsk navn  Aphidoletes aphidimyza, Aphidius coleman
Sort Nyttedyr
  Generelt om Mod skadevoldere
Brugsanvisning medfølger på pakken.