Hvilke data gemmer vi om dig:

Solsikken gemmer kun de absolut nødvendige data om dig, således at vi kan give dig en god oplevelse i forbindelse med brug af solsikken.dk. 

Vi beder kun om de data, der er nødvendige for at kunne håndtere dine bestillinger via solsikken.dk. Du giver ved din accept af handelsbetingelserne Solsikken lov til at opbevare disse data. 

Du kan altid få adgang til alle de data, vi gemmer om dig, samt få rettet / fjernet forkerte data.

Hvor er mine data: 

Alle din data befinder sig fysisk på servere i Danmark. Solsikken benytter sig af 2 databaser, hvor vi lagrer kundeoplysninger.

  1. Solsikken Shopsystem gemmer dine data i en MySql database

  2. Vi bruger E-conomic til det daglige bogholderi og her gemmes dine stramdata og bestillinger også. Dog ikke det kodeord, du benytter på solsikken.dk

Håndtering af følsomme data:

De eneste følsomme data, vi gemmer om dig, er dit kodeord. Når dette lagres i vores database, sker det i en form, så hverken Solsikken eller andre kan genskabe det oprindelige kodeord. 

Da kodeordet er "følsom" data, sender vi aldrig dit kodeord i en mail. Hvis du har glemt dit kodeord, vil du på anmodning få tilsendt et link til den mailadresse, du er registreret på til nulstilling af din adgangskode. 

Videregivelse / salg af dine data:

Dine oplysninger vil under ingen omstændigheder blive videregivet/solgt til anden side.

Risiko vurdering:

Da solsikken.dk ikke beder dig om personfølsomme data så som cpr nummer, eller andre data, der kunne benyttes til identitetstyveri, samt at vi hasher dit kodeord, er det Solsikkens vurdering, at selv ved et datatab som følge af, at Solsikkens systemer er blevet kompromitteret, er din risiko for misbrug minimal.

Ved Datatab:

Hvis der skulle opstå en situation, hvor Solsikkens data er blevet  kompromitteret, vil du i det øjeblik, vi er blevet opmærksom på et data brud, blive kontaktet på den e-mail adresse, du har opgivet. 

Sikkerhedsråd:

Sikkerhed starter med dig selv, benyt aldrig det samme kodeord på mange sites, da det øger din risiko for, at dine følsomme data kan blive lækket. Sørg ligeledes for at benytte et stærkt kodeord, der indeholder både tal, små, store bogstaver og meget gerne et specialtegn som f.eks. @.

Data ansvarlig:

Rosa Melgaard

solsikken.dk bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores sider. Læs mere her